miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

ALCOOL ŞI ŢIGĂRI DE CONTRABANDĂ, CONFISCATE DE POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului  Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin au confiscat  la sfârşitul acestei săptămâni 41 litri de alcool şi 15000 de ţigarete de provenienţă Serbia în mai multe acţiuni desfăşurate pe linia combaterii combaterii contrabandei şi evaziunii fiscale.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ţigările  aparţineau unor cetăţeni din  localitatea Schela Cladovei, care nu aveau documente de provenienţă a mărfii şi erau destinate comercializării pe piaţa ilegală din municipiul Turnu Severin.

 „În cadrul unor acţiuni  desfăşurate pe linia combaterii traficului ilicit de ţigări netimbrate, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin au desfăşurat  în dimineaţa zilei de 18.10. 2013, mai multe percheziţii la domiciliile unor persoane din  localitatea Schela Cladovei  cunoscute  că se ocupă cu traficul ilegal de ţigări”, a precizat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

La domiciliile aparţinând lui B. Vasile şi M. Nicolae, ambii în vârstă de 40 de ani din municipiul Turnu Severin, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au descoperit cantitatea de 41 de litri de alcool şi 15000 de  ţigarete marca Fast, Winston şi Pall Mall (cu timbru Republica Serbia)   pentru care  aceştia  nu aveau acte de provenienţă.

Cei doi severineni  au declarat că au cumpărat alcoolul  şi ţigările din Serbia cu scopul de a le comercializa în municipiul Turnu Severin. Poliţiştii de frontieră  le-au întocmit celor doi severineni  lucrări penale în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fară a fi marcate sau marcate necorespunzător.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top