marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

ALCOOLEMIE 0,62 mg/L ÎN CAZUL ŞOFERULUI CARE A PROVOCAT UN ACCIDENT ÎN SEVERIN

În urma alcooltestului efectuat de poliţişti la locul accidentului a rezultat o alcoolemie de 0,62 miligrame alcool pur în aerul expirat, şoferul în vârstă de 32 de ani fiind transportat la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi pentru recoltarea probelor biologice.
poza accident_04Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, subcomisar Nicolae Lohon, bărbatul băut a provocat luni seara un accident de circulaţie la intersecţia străzilor Calomfirescu şi Horaţiu din Drobeta Turnu Severin, în urma căruia trei maşini staţionate au fost grav avariate, iar pasagerul din dreapta a fost transportat la Spitalul din Drobeta Turnu Severin, având un traumatism la cap.

 

poze accident_07

Unul dintre martori a declarat că şoferul a pierdut controlul volanului când a încercat să evite câţiva copii care se aflau pe partea carosabilă.

 

poze accident_15

Şoferul băut este din Drobeta Turnu Severin şi i se va întocmi dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influenţa alcoolului. În funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei, şoferul ar putea fi acuzat de vătămare corporală. El trebuie să achite şi reparaţia maşinilor avariate.

Oana Mitu

poze accident_23

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top