marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

ALIANŢA PSD-UNPR A CÂŞTIGAT DETAŞAT ALEGERILE ÎN MEHEDINŢI

Candidaţii Alianţei PSD-UNPR au câştigat detaşat alegerile locale din judeţul Mehedinţi, atât municipiul reşedinţă de judeţ, Drobeta Turnu Severin, cât şi celelalte oraşe: Strehaia, Baia de Aramă, Vânju Mare şi Orşova.urne

Chiar dacă numărătoarea voturilor nu s-a încheiat, şi la Consiliul Judeţean, Alianţa PSD-UNPR are număr suficient de voturi pentru a da preşedintele Consiliului Judeţean.

Astfel, în Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu a câştigat Primăria Drobeta Turnu Severin, la o diferenţă de o mie de voturi de principalul contracandidat, liberalul Daniel Cârjan, pe locul al treilea situându-se Romulus Vâlcu de la ALDE, urmat de Gabriela Dobrotă de la PMP.

La Strehaia, candidatul PSD-UNPR, Ioan Giura a câştigat Primăria cu un avans de 1700 de voturi în faţa lui Sîmion Burcu. Este probabil cea mai răsunătoare victorie după Primăria Drobeta Turnu Severin având în vedere că Giura l-a dat jos pe primarul în funcţie după trei mandate. De altfel, Alianţa va avea aici şi un număr important de consilieri, cel puţin 11.

La Orşova, candidatul PSD-UNPR, Marius Stoica a câştigat Primăria în faţa Doiniţei Mariana Chircu la doar câteva zeci de voturi diferenţă, în timp ce la Vânju Mare, câştigător este primarul în funcţie, Nicolae Rugină. La Baia de Aramă, Primăria va fi condusă şi de aici înainte de Rafael Dunărinţu, din partea PSD-UNPR.

Printre câştigurile PNL, la alegerile locale din 2016 se numără Primăriile Cujmir, Dârvari, Izvoru Bîrzii.

Vezi rezultatele partiale, pe secţii, în link-ul de mai jos:

http://www.2016bec.ro/rezultate-provizorii/

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top