miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

ALIN UDRIŞTE, NOUL PREŞEDINTE AL TSD TURNU SEVERIN

Alin Udrişte este noul preşedinte la Organizaţia municipală a Tineretului Social-Democrat Drobeta Turnu Severin, în urma alegerilor care au avut loc marţi seară la sediul PSD Mehedinţi.

screciu 1

Tinerii social-democraţi au ales marţi noul preşedinte al organizaţiei TSD Drobeta Turnu Severin în persoana lui Alin Udrişte, un politician cu experienţă, care a reuşit să-i convingă pe tinerii lui colegi să-i acorde votul de încredere.

„În noua conducere a TSD Drobeta Turnu Severin sunt tineri cu experienţă în politică şi am toată încrederea că vor duce mai departe activitatea politică şi socială a organizaţiei”, a declarat Florin Stănică, preşedintele executiv al organizaţiei TSD Mehedinţi.

La eveniment a fost prezent şi preşedintele organizaţiei PSD Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, un politician care s-a format tocmai în organizaţia tinerilor social-democraţi, şi care se bucură de sprijinul acestora, dar şi preşedintele interimar al TSD Mehedinţi, Bogdan Simcea.

tineret

„Pentru tineri este important să se implice în politică, organizaţia de tineret este un punct de plecare, de la tineret am plecat şi eu în 2001. Dacă le place politica, dacă vor să se implice pot să ajungă la funcţiile cele mai importante. Pentru noi, seniorii, organizaţia de tineret este importantă pentru că în campaniile electorale, dar şi în alte activităţi este arma noastră principală. Fiind tineri, vioi, dornici de muncă sunt cei care se implică cel mai mult, evident, cu controlul şi sprijinul nostru, al celor care activăm la seniori”, a declarat Marius Screciu.

„Încercăm să ajutăm tinerii din Drobeta Turnu Severin şi judeţul Mehedinţi şi să-i implicăm în cât mai multe proiecte atât politice cât şi sociale”, a spus, la rândul său Bogdan Eduard Simcea, preşedintele interimar TSD Mehedinţi.

Tinerii social-democraţi, alături de Marius Screciu

Cu un an înainte de alegerile din 2016, misiunea lui Alin Udrişte nu este una deloc uşoară. Organizaţia de tineret este hotărâtă însă să-i acorde tot sprijinul lui Marius Screciu, în campania electorală pentru funcţia de primar al Severinului.

 „Ne propunem să dezvoltăm aripa tânără a Partidului Social Democrat de la Drobeta Turnu Severin şi să aducem alături de noi cât mai mulţi tineri. Tineretul social-democrat chiar înseamnă o forţă în Mehedinţi, aşa cum am demonstrat şi în campaniile trecute, dar şi atunci când am organizat marşul de tineret înainte de alegerile prezidenţiale. Obiectivul principal este ca Marius Screciu să câştige următoarele alegeri, adică se devină primarul Severinului”, a declarat, la finele algerilor, Alin Udrişte.

Să fie loiali partidului

Pentru tinerii care doresc să se implice în politică, consilierul local Marius Screciu îi sfătuieşte să fie loiali partidului în care se înscriu şi corecţi cu electoratul:

„În primul rând să fie loiali acelui partid, eu ţin foarte mult la acest aspect, vedem astăzi cum unii migrează de la un partid la altul, eu am intrat în 2000 în PSD, sunt 15 de ani de atunci şi chiar dacă am avut oferte să plec la alte formaţiuni politice nu am plecat. Îi sfătuiesc să fie corecţi cu ei însuşi în primul rând, dar şi cu electoratul, să fie serioşi pentru că astăzi este greu să mimezi politica, să mimezi sprijinul pentru cei care îţi dau votul”.

Corina M.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top