duminică , 23 ianuarie 2022
NEWS ALERT

ALUNECARE DE TEREN PE DJ 671A, ÎN MEHEDINȚI

Drumul Județean 671 A, între localitățile Șovarna și Rudina, a fost afectat de o alunecare de teren, pe o distanță de zece metri, produsă în urma precipitațiilor abundente de miercuri seara. Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu a dispus ca reprezentanții Direcției Tehnice din cadrul CJ Mehedinți să facă o evaluare a situației la fața locului, în vederea refacerii porțiunii afectate.

DJ 671 A (3)Alunecarea de teren s-a produs pe DJ 671 A, în apropierea localității Rudina, comuna Bala. În cursul dimineții de joi, o comisie formată din echipe ale Direcției Tehnice din cadrul Consiliului Județean Mehedinți, Prefecturii, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mehedinți și Inspectoratul de Stat în Construcții s-a deplasat la fața locului. S-a constatat că pe lângă alunecarea de teren, în urma precipitațiilor s-au produs ravene transversale și longitudinale pe o distanță de un kilometru.

Zona a fost semnalizată urmând a se căuta soluții provizorii de refacere a drumului.

Porțiunea afectată face parte din tronsonul Șovarna – Rudina al DJ 671A, pe care președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu l-a cuprins în proiectele CJ Mehedinți, pentru modernizare cu fonduri provenite de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Programul Național de Dezvoltare Locală II. Contractul de finanțare care vizează această porțiune de drum cuprinde asfaltarea unui tronson de 12,3 kilometri, a fost semnat, proiectul fiind în prezent, în procedură de achiziție a execuției lucrărilor.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top