miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

“AM FOST SĂ VOTEZ ŞI APOI AM VENIT LA LOTO, SĂ FIE CU NOROC ŞI COLO ŞI COLO”

Cu gândul la potul cel mare, de 7,5 milioane de euro, severinenii s-au grăbit duminică spre agenţiile Loto din oraş, dar nu înainte de a merge la secţiile de votare. Îşi doresc să câştige premiul cel mare, dar şi candidatul  pe care şi-au pus ştampila la alegerile prezidenţiale 2014 să iasă câştigător.

DSCF1071

La agenţia Loto de pe strada Smîrdan era agitaţie mare duminică dupa-amiază. Severinenii veneau cu mic cu mare să cumpere un bilet, mai ales că potul cel mare este de 7,5 milioane de euro.

Nu înainte însă de a merge la secţiile de votare fiindcă alegerea preşedintelui este un moment important.

“Am fost să votez şi apoi am venit la Loto, să fie cu noroc şi colo şi colo. Dacă iau premiul cel mare, banii îi dau la copii”, ne-a spus un domn pensionar.

“Toţi vor să câştige acum fiecare cu şansa lui. Am votat pentru o Românie mai bună, care să respecte separarea puterilor în stat, pentru o viaţă mai bună”, a spus un alt severinean, cu gândul că alegerile prezidenţiale 2014 vor aduce o schimbare în bine României.

DSCF1069

“Dacă o să câştig, puţini bani opresc pentru mine restul îi donez pentru copii, pentru oameni cu handicap. Am fost şi la votare fiindcă aş vrea ca poporul să facă dreptate, lumea să se îndrepte. Nu e corect ce se întâmplă în ţara asta, soţia mea să lucreze în străinătate pentru a putea pune o pâine pe masă copiilor noştri”, a spus un alt domn.

DSCF1068

“Mă gândesc că am ales numerele norocoase, dacă vrea Domnul. Am fost la vot cu gândul că ce fac politicienii pentru ei să facă şi pentru noi, să se gândească şi la prostimea care îi votează”, ne-a spus un domn, din Caraş Severin, care lucrează în Drobeta Turnu Severin.

DSCF1072

Duminică, 2 noiembrie, Loteria Română organizează Tragerile Speciale Loto de Halloween pentru care suplimentează fondul de câştiguri al categoriei I pentru jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40. Potul cel mare este de 7,5 milioane de euro.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top