sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

AMBULANTIER AMENDAT DUPA CE A LOVIT CU AUTOSPECIALA, IN MISIUNE, UN MISTRET

O situatie incredibila s-a petrecut la sfarsitul saptamanii in judetul Mehedinti. Un ambulantier a fost amendat cu 870 de lei de un politist, pentru ca, aflat in misiune, a lovit un porc mistret care i-a iesit in cale, in timp ce se deplasa catre un pacient care avea nevoie de ingrijiri medicale la Garla Mare.  Si asta nu e tot. Barbatul a fost amenintat si ca i se va face dosar penal. Ancheta dupa moartea porcului la durat patru ore, in conditiile in care echipajul era asteptat de placient.

accident-ambulanta-1-1024x768Echipajul din Statia Cujmir plecase in miezul noptii la Garla Mare sa acorde ingrijiri medicale unui barbpat aflat in stare grava. Nu a mai ajuns intrucat pe drum, ambulanta a lovit un porc mistret care a murit.

De buna credinta, omul a sunat la 112. Ce a urmat de aici, depaseste orice imaginatie. La fata locului a ajuns un echipaj de politie. Cum acesta nu la stiut sa faca ancheta, la fata locului a fost chemat seful de post sa cerceteze moartea porcului. A fost primul pas catre o ancheta lunga si anevoioasa. Timp in care pacientul din Garla Mare astepta ajutor medical. Mai bine de patru ore a fost anchetat soferul Ambulantei. Cum politistul nu a avut etilotest, a fost nevoie sa aduca altul. In cele din urma, ambulantierul a fost amendat cu suma de 870 lei. Pe procesul verbal scrie ca amenda se incaseaza pentru neadaptarea vitezei la conditiile de drum.
Intre timp, la Garla Mare a fost trimis un echipaj de la Drobeta Turnu Severin.
Intr-un comunicat de presa remis luni seara, de conducerea IPJ Mehedinti se arata ca „se efecturaza verificari interne cu privire la modul de actiune al politistilor”.
loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top