vineri , 30 iulie 2021
NEWS ALERT

AMBUTEIAJE ÎN CARTIERUL CRIHALA ŞI NERVI ÎNTINŞI LA MAXIM

politia localaHaos pe arterele rutiere din cartierul Crihala la primele ore ale dimineţii în municipiul Drobeta Turnu Severin. Şoferii grăbiţi pentru a ajunge la locurile de muncă nu au mai respectat nicio regulă de ciculaţie, iar în dreptul şcolii generale nr. 14 şi a liceelor din zonă se formaseră cozi imense.

Totul s-a întâmplat din cauza faptul că municipalitatea a avut „geniala” idee de a organiza Zilele Severinului pe bulevardul I.C. Brătianu, în vecinătatea cimitirului ortodox din Drobeta Turnu Severin.

Astfel traficul rutier a fost închis în zonă începând de miercuri, 23 aprilie ora 15 și până în data de 28 aprilie, ora 24, pe Bulevardul I.C. Brătianu, între Bulevardul Tudor Vladimirescu și Strada Iuliu Maniu.Totodată, în același interval, pe strada Iuliu Maniu autoturismele nu vor circula către Complexul Meva.

În aceste condiţii, conducătorii auto au fost nevoiţi să aleagă rute ocolitoare. În timp ce severinenii erau cu nervii întinşi la maxim, un echipaj de la Poliţia Locală stătea liniştit, pe banii contribuabililor, în spatele blocului A2, din apropierea cimitirului, pentru ca nu cumva vreun autoturism să intre în zona închisă.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top