miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

ANGAJATII RAAN AU PRIMIT BONURI DE MASĂ ÎN VALOARE DE 600 DE LEI

După patru zile de proteste angajații RAAN au primit joi, bonuri de masă în valoare de 600 lei și promisiunea că vineri, cel mai târziu luni, vor primi în conturi câte 600 de lei, din restanța salarială. Chiar și așa, sindicatele au făcut demersuri la Primăria Drobeta Turnu Severin să obțină aprobare pentru proteste în fața Prefecturii Mehedinți, în fiecare zi a săptămânii viitoare începând de marți.

IMAG0986

Proteste au avut loc și joi, pe platformele Romag Prod și Romag Termo, iar luni, sindicatle vor merge în Capitală pentru discuții cu ministrul Energiei, Andrei Gerea, cu privire la închiderea controlată a companiei și la revendicările lor.

Tot în cursul acestei săptămâni, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constatin Gherghe a participat la o discuție, în Capitală cu ministrul Energiei, în vederea găsirii unei soliții pentru ca în iarna 2015-2016, orașul să fie încălzit tot prin cazanele de la Termo.

Surse din cadrul RAAN, au arătat că pentru asigurarea termoficării în Drobeta Turnu Severin ar fi nevoie de un singur cazan de la Romag Termo, cărbunele necesar și un număr de aproximativ 400 de salariați.

Problema care trebuie rezolvată cu prioritate este finanțarea agentului termic pentru iarna 2015-2016, în contextul în care termocentrala folosește 6000-7000 de tone de cărbune pe zi.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top