miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

ARTICOLE DE ÎMBRACĂMINTE ŞI ÎNCĂLŢĂMINTE CONTRAFĂCUTE CONFISCATE DE POLIŢISTII DE FRONTIERĂ ORŞOVENI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Orşova  au confiscat la un filtru organizat la intrarea în  localitatea Eşelniţa, haine şi încălţăminte inscripţionate cu numele unor mărci renumite, susceptibile de a fi contrafăcute .

IMG_1233

Astfel,  în după amiaza zilei de miercuri, în cadrul unui filtru organizat pe comunicaţia Orşova-Moldova Nouă la intrarea în localitatea Eşelniţa, poliţiştii de frontieră  l-au oprit   în trafic pe conducătorul unui  autoturism Opel Vectra care era  banuit  că se ocupă cu traficul de produse  contrafăcute.

„La controlul autoturismului condus de un bărbat în vârstă de 29 de ani din municipiul Orşova, poliţiştii de frontieră orşoveni au descoperit în portbagaj 116 articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte sport pentru  care acesta nu deţinea documente legale. Din primele verificări, mărfurile, inscriptionate cu numele unor firme cunoscute ca Adidas, Nike şi Puma erau susceptibile de a fi contrafăcute.”, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

Şoferul  a declarat poliţiştilor de frontieră că urma să comercializeze articolele de îmbrăcăminte în mod ilegal  pe raza localităţii Moldova Nouă.

Articolele de îmbrăcăminte în valoare de 5000 lei au fost indisponibilizate urmând sa fie supuse expertizarii .

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază titularul mărcii înregistrate.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top