sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

VIDEO ATAC CU IZ ELECTORAL LA GOGOŞU

Proprietarii maşinilor vandalizate la Gogoşu nu exclud varianta ca individul să fi acţionat la comandă, soţia primarului Jean Rogoveanu arătând către fostul edil al comunei, Gheorghe Haneş, care ar fi plecat din localitate joi dimineaţa „fluierând” şi „cântând”, în timp ce aceasta plângea. Individul reţinut în dosar a distrus şi un banner electoral.

Individul în vârstă de 24 de ani a fost identificat joi dimineaţa de către poliţişti, ca fiind cel care în cursul nopţii a tăiat cauciucurile şi a zgâriat portierele a şase autoturisme parcate în diverse locaţii din comună, după ce proprietarii au sesizat poliţia.

gogosuÎn urma cercetărilor s-a stabilit că acesta a spart şi geamul de la intrarea în lcuinţa unei rude aproiate din comună şi a distrus un banner electoral expus în faţa Căminului Cultural din Gogoşu.

Maşinile care au fost vandalizate aparţin unor localnici, dar şi şefului Postului de Poliţie din Gogoşu, Gheorghe Ilie, soţiei primarului comunei, Codruţa Rogoveanu, Primăriei Gogoşu,dar şi consilierului local Paul Cîrstina (independent).

Primarul comunei Gogoşu, Jean Rogoveanu (PDL), a declarat că a văzut maşina de teren vandalizată, în momentul în care a ieşit din casă vrând să plece către Drobeta Turnu Severin.

Edilul susţine că nu exclude posibilitatea ca individul să fi fost pus de adversari politici să distrugă autoturismele.

„Am găsit maşina cu toate roţile tăiate, zgâriate. Am ajuns la Primărie şi am constatat că de fapt sunt mai multe maşini, bannerul tăiat. Am înţeles că a fost şi băut. Poliţiştii fac cercetări. Este posibil să fie şi pus de cineva că aşa, din senin, să te apuci să tai roţile cuiva, trebuzie să fii cel puţin nebun.”, a declarat primarul din Gogoşu.

La rândul său, Codruţa Rogoveanu a arătat, joi, că cel care ar fi comandat distrugerea autoturismului ar fi fost fostul primar al comunei, Gheorghe Haneş.

„Ţinând cont că a fost tăiat şi bannerul, zic că este sigur o răfuială. Noi plângeam în această dimineaţă când am văzut maşinile vandalizate şi alţii şi alţii fluierau şi cântau. Şi când spun alţii, mă refer la fostul primar al comunei Gogoşu, Haneş Gheorghe.”, a declarat Codruţa Rogoveanu adăugând că imediat după ce s-a întâlnit joi dimineaţa cu Gheorghe Haneş, acesta s-a urcat în maşina personală şi a plecat din localitate.

Şi consilierul local Paul Cîrstina este de părere că acţiunea individului a avut tentă electorală, având în vedere că acesta a distrus şi bannerul PSD, afişat în faţa Primăriei.

„A tăiat şi banner-ul PSD-ului care era pe stâlp, patentul a rămas acolo. S-au atacat anumite persoane, eu fiind consilier, primarul, poliţia. Pare a fi o ţintă.”, a declarat consilierul local.

Poliţiştii au stabilit că individul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice când a provocat distrugerile, acesta fiind reţinut joi, pentru 24 de ore.

„I s-a întocmit dosar penal sub aspectul infracţiunii de distrugere şi a fost reţinut pe bază de ordonanţă pe 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin cu propunerea corespunzătoare. El este cercetat şi sub aspectul distrugerii unui banner.”, a declarat Roxana Vişan.

Fostul primar democrat liberal al comunei Gogoşu, Gheorghe Haneş, actual membru PNŢCD, nu a fost găsit pentru un punct de vedere cu privire la acuzaţiile care i se aduc.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top