miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

ATENTIE, SOFERI! POLITISTII AU PROGRAMATE ACTIUNI TOATA SAPTAMANA

Se anunta o saptamana de foc pe toate drumurile din tara atat pentru soferi,cat si pentru pietoni. Politistii au stabilit principalele cauze ale accidentelor rutiere si actioneaza de astazi pana in data de 19 noiembrie exact pe aceste linii. Vor fi sanctionati soferii pentru viteza, conducere sub influenta bauturilor alcoolice si neacordare de prioritate la trecerile de pietoni.

politist localÎn cele 7 zile, polițiștii vor organiza filtre și acțiuni pe arterele considerate a fi cu un risc ridicat de accidente. Planul care s-a intocmit cuprinde cinci etape, iar echipajele din strada vor fi dotate cu aparate radar.

Daca luni, politistii au urmarit sa-i depisteze pe cei care conduc dupa ce au consumat bauturi alcoolice, marti, incearca sa combata neacordarea priorităţii de trecere pietonilor.
Miercuri, acțiunile vor viza combaterea abaterilor săvârșite de pietoni. De asemenea, cei care vor staționa sau se vor deplasa neregulamentar pe drumurile publice vor fi în vizorul polițiștilor. Joi, sunt vizati cei care nu acordă prioritate de trecere pietonilor sau vehiculelor. În fiecare zi din cele sapte, acțiunile vor fi intensificate pentru depistarea celor care conduc cu viteză excesivă. La sfarsitul saptamanii, in Mehedinti au avut loc mai multe accidente, cel mai grav fiind acela in urma caruia doua persoane au murit. Cel mai probabil soferul a condus cu viteza si a pierdut controlul volanului in curba.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top