duminică , 5 decembrie 2021
NEWS ALERT

6 SUSPECŢI ÎN CAZUL ASASINATULUI DE LA MERIŞ. AU UCIS CU SÂNGE RECE PENTRU DROGURI

masina6 tineri sunt suspectaţi de anchetatori de asasinatului comis miercuri în jurul orei 1.00 în satul Meriş. Se pare că cei 6 au pus totul la care şi au plănuit să-l ucidă pe tânăr. Fata a plătit pentru că se afla cu el.

Un dublu asasinat comis cu sânge rece, pentru droguri. Către acest verdict se îndreaptă concluziile anchetatorilor în cazul celor două cadavre carobonizate şi a maşinii incendiate găsite la marginea unei păduri din Mehedinţi. 6 tineri cu vârse cuprinse între 17 şi 23 de ani, între care şi o fată sunt suspectaţi că i-au ucis cu sânge rece pe cei doi tineri. Ei au fost audiaţi aseară la Poliţia Motru, după care au fost aduşi la în jurul orei 1.00 la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, unde au continuat audierile.

Mobilul acestei crime abominabile pare să fie mefedrona, un drog pe care unul din cei 6 suspecţi îl cumpăra de la victimă, cu care apoi îşi aproviziona şi prietenii. Marţi seară, grupul s-ar fi înţeles cu cel care cumpăra drogurile să-l sune din nou pe bărbatul de 28 de ani pentru că vor să cumpere mefedronă. Bărbatul a urcat în autoturism cu prietena fratelui său şi s-a dus la locul de întâlnire. Acolo suspecţii ar fi tăbărât cu levierele pe el şi pe tânăra cu care era. I-au lovit până la leşin, apoi i-au pus în maşina cu care veniseră şi intenţionau să-i arunce în lacul adânc din apropiere. Dar pentru că maşina s-a împotmolit şi nu au mai putut înainta, au incendiat-o şi au fugit. Se pare că atunci când autoturismul a fost incendiat cei doi tineri nu muriseră. Rudele celor şase suspecţi sunt consernate. Părinţii spun că nu şi-ar fi crezut odraselele în stare de o asemenea crimă. Anchetatorii din Mehedinţi au început târziu în noapte audierile. Concluziile conduc către o crimă cu premeditare. Mai rămâne de stabilit partea de vină a fiecăruia dintre cei 6 suspecţi. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, suspecţii pot risca chiar închisoare pe viaţă.

Mefedrona este un stimulent sintetic din clasa amfetaminelor ce provoaca dependenta, similar consumului de cocaina, amfetamina sau extasy; s-au semnalat cazuri de deces in urma consumului de mefedrona. Efectele secundare ale mephedronei: halucinatii auditive si vizuale, probleme de concentrare si orientare a atentiei, pupile dilatate, scrasnirea dintilor (bruxism), probleme de circulatie de sange, eruptii cutanate, anxietate, paranoia, convulsii, aspontan fara cauza si fara obiect, sentimentul de a fi urmarit, de a suspecta pe toata lumea, anxietate, tulburari de somn, tulburari de comportament cu episoade psihotice.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top