miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

AUTOTURISM CAUTAT DE AUTORITATILE CEHE, GASIT DE POLITISTII DE FRONTIERA MEHEDINTENI

Un autoturism Volkswagen Golf a fost indisponibilizat  de către poliţiştii de frontieră mehedinţeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I,  după ce fusese semnalat ca bun căutat pentru confiscare de către autorităţile  din  Cehia, în Vama Porțile de Fier I.

masina

Șoferul autoturismului despre care polițiștii de frontieră aveau informații că este căutat de către autoritățile din Cehia pentru a fi confiscat, s-a prezentat duminică pentru a efectua formalităţile  de control al documentelor de călătorie în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I.

Mașina era condusă de un tânăr în vârstă de 22 de ani și era înmatriculat în România.

”Utilizând profilul de risc privind traficul cu autoturisme furate şi existând suspiciuni în legătură cu modul legal de deţinere al autoturismului  condus de către cetăţeanul român, poliţiştii de frontieră  mehedinţeni au cercetat amănunţit documentele de identificare ale autovehicului prezentate de către acesta. Verificările efectuate de poliţiştii de frontieră mehedinţeni, în bazele de date naţionale  au stabilit că autoturismul figurează ca fiind bun  căutat pentru confiscare de către autorităţile din Cehia din anul 2007.”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției de Frontieră Mehedinți.

Autoturismul  a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat  proprietarului de drept.

În cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili dacă fapta constatată de către poliţiştii de frontieră întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de tăinuire la furt . (O.M.)

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top