miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

AUTOTURISM CĂUTAT DE AUTORITĂŢILE DANEZE, CONFISCAT DE POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ MEHEDINŢENI

Un autoturism de teren marca Suzuki Grand Vitara a fost confiscat de către poliţiştii de frontieră mehedinţeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, după ce fusese semnalat ca bun căutat pentru confiscare de către autorităţile din Danemarca.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, în ziua de 10.05.2015, ora 18.45 s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de control al documentelor de călătorie, conducând un autoturism de teren marca, Suzuki Grand Vitara, B. Ionel, în vârstă de 43 de ani din judeţul Prahova.

Utilizând profilul de risc privind traficul cu autoturisme furate şi existând suspiciuni în legătură cu modul legal de deţinere al autoturismului condus de către cetăţeanul român, oamenii legii au cercetat amănunţit documentele de identificare ale autovehicului prezentate de către acesta.

„Verificările efectuate de poliţiştii de frontieră mehedinţeni, în bazele de date naţionale au stabilit că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare de către autorităţile din Danemarca din data de 04.05.2015”, precizează comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

Autoturismul, în valoare de 10000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat proprietarului de drept.

În cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili dacă fapta constatată de către poliţiştii de frontieră întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de tăinuire la furt .

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top