miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

AUTOTURISM DE LUX CĂUTAT DE AUTORITĂŢILE ITALIENE, INDISPONIBILIZAT DE POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ MEHEDINŢENI

Un autoturism de lux marca OPEL ISIGNIA a fost indisponibilizat  de către poliţiştii de frontieră mehedinţeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I,  după ce fusese semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare de autorităţile din  Italia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În  dimineţa zilei de 1 aprilie a.c., ora  08.30, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile  de control al documentelor de călătorie, în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, conducând un autoturism  marca OPEL ISIGNIA, cetăţeanul român S. Ciprian, în vârstă de  35 de ani, din municipiul Constanţa.

La controlul de frontieră existând suspiciuni în legătură cu modul legal de deţinere al autoturismului de către S. Ciprian, poliţiştii de frontieră  au cercetat amănunţit documentele de identificare prezentate de către acesta.

„Verificările efectuate de poliţiştii de frontieră, în bazele de date naţionale  au stabilit că autoturismul aparţine unui cetăţean român şi figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare în Italia din data 17.07.2013”, precizează comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

În cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili dacă fapta constatată de către poliţiştii de frontieră întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de tăinuire la furt .

Autovehiculul,  în valoare de 20000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat proprietarului de drept.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top