miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

AUTOTURISM DE LUX FURAT DIN UNGARIA INDISPONIBILIZAT DE POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ MEHEDINŢENI

Un autoturism marca BMW 330XD a fost indisponibilizat  luni seară de către poliţiştii de frontieră mehedinţeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I,  după ce fusese semnalat ca fiind furat din  Ungaria.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În seara zilei de 24.02.2014, ora  23.30, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de control al documentelor de călătorie în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, conducând un autoturism  marca BMW 330XD, cetăţeanul român P. Cosmin, în vârstă de  30 de ani, din municipiul Tîrgu Jiu, judeţul Gorj.

 „La controlul de frontieră existând suspiciuni în legătură cu modul legal de deţinere al autoturismului de către P. Cosmin, poliţiştii de frontieră  au cercetat amănunţit documentele de identificare prezentate de către acesta”, a precizat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

Verificările efectuate de poliţiştii de frontieră, în bazele de date naţionale  au stabilit că autoturismul aparţine unui cetăţean maghiar şi figurează ca fiind furat din Ungaria din data 14.04.2010.

În cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili dacă fapta constată de către poliţiştii de frontieră întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de tăinuire la furt .

Autovehiculul  în valoare de 20000 de euro a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat proprietarului de drept.

Corina Macavei

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top