miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

AUTOUTILITARĂ CĂUTATĂ DE AUTORITĂŢILE ITALIENE, INDISPONIBILIZATĂ DE POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ MEHEDINŢENI

O autoutilitară marca Mercedes-Benz a fost indisponibilizată de către poliţiştii de frontieră mehedinţeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I,  după ce fusese semnalată ca fiind furată  din  Italia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În ziua de 02.11.2015, ora 01.30 în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de control al documentelor de călătorie, conducând o autoutilitară  marca Mercedes-Benz, cetăţeanul român C. Adrian în vârstă de  42 de ani din judeţul Ilfov.

Utilizând profilul de risc privind traficul cu autoturisme furate şi existând suspiciuni în legătură cu modul legal de deţinere al autovehiculului condus de către cetăţeanul român, poliţiştii de frontieră au cercetat amănunţit documentele de identificare ale autovehicului prezentate de către acesta.

Verificările efectuate de poliţiştii de frontieră, în bazele de date naţionale au stabilit că autoutilitara figurează ca fiind bun  căutat pentru confiscare de către autorităţile din Italia.

Autovehiculul în valoare de 10.000 de euro a fost indisponibilizată la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat  proprietarului de drept.

În cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili dacă fapta constatată de către poliţiştii de frontieră întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de tăinuire la furt.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top