miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

BĂLU: GHERGHE NU A MAI FOST ÎN SEDIUL PDL DIN IUNIE 2012

Preşedintele PDL Mehedinţi, Marius Bălu a declarat vineri că Biroul Permanent Local al PDL fost dizolvat, iar Constantin Gherghe şi-a pierdut funcţia de preşedinte al PDL Drobeta Turnu Severin pentru „lipsă de implicare” şi „poziţie contradictorie” faţă de PDL în administraţie.

„Biroul Permanent Local a fost dizolvat din cauza totalei lipsei de implicare, a lipsei de activitate. Preşedintele (n.r. Constantin Gherghe)a dat dovadă de lipsă totală de implicare, practic din iunie 2012, de la alegerile locale nu a mai fost în sediul PDL. Pe lângă această atitudine pe plan politic, s-a poziţionat în totală contradicţie cu PDL şi pe plan administrativ. PDL Drobeta Turnu Severin, prin consilierii locali nu a fost de acord cu creşterea taxelor şi impozitelor locale, cu creşterea preţului la gigacalorie sau a tarifelor la apă şi canal. Toate aceste lucruri, Constantin Gherghe le-a realizat cu ajutorul majorităţii PNL-PSD.”, a declarat Marius Bălu.

Edilul democrat liberal al municipiului Drobeta Turnu Severin poate participa la alegerile din luna mai pentru o funcţie de conducere în cadrul PDL Mehedinţi, în măsura în care îşi doreşte acest lucru şi dacă se va înscrie.

grosu
Preşedinte interimar al PDL Drobeta Turnu Severin a fost numit fostul viceprimar al municipiului Mircea Grosu care în următoarea săptămână trebuie să numească Biroul Permanent Local, interimar până la alegerile din 15 iunie.

„Timp de un an de zile nu a mai activat, nu a mai mai avut acţiuni, nu a mai convocat Biroul Permanent Local. Practic, nici nu a mai trecut pe la partid”, a declarat pentru mhalert.ro  Mircea Grosu.

gherghe

De asemenea, la mijlocul lunii iunie se vor organiza alegeri în toate organizaţiile PDL din judeţ, acolo unde au fost probleme în ultimele luni, tot atunci urmând să fie ales şi preşedintele PDL Mehedinţi.

La momentul actual, senatorul Marius Bălu este preşedinte interimar PDL Mehedinţi.

Schimbarea lui Constantin Gherghe din funcţia de preşedinte al organizaţiei PDL Turnu Severin era previzibilă. Recent, în cadrul unei conferinţe de presă preşedintele PDL Mehedinţi, Marius Bălu, a declarat că Gherghe s-a rupt de acest partid încă din timpul campaniei electorale pentru alegerile locale.

„După ce acum vreo două săptămâni era de braţ cu doamna Elena Udrea, ieri (n.r. 28 martie) domnul Ponta i-a urat fiului rătăcitor bun venit în rândurile PSD-ului. Este o situaţie pe care domnia sa trebuie să o lămurească. Eu îmi doresc să ieşim din această ipocrizie odată şi odată, din acest teatru absurd. Primarul Constantin Gherghe de fapt nu mai serveşte în niciun fel interesele opoziţiei, şi-a dat mâna cu puterea sper că în interesul cetăţenilor, până acum nu s-a văzut nimic”.

În data de 6 aprilie a.c., Gherghe a candidat fără succes în faţa adversarului săi Marius Bălu pentru funcţia de secretar executiv al regiunii SUD-Vest Oltenia în cadrul Biroului Permanent Naţional (BPN) al PDL.

Primarul Constantin Gherghe nu a fost găsit pentru un punct de vedere cu privire la dizolvarea BPL Drobeta Turnu Severin.

Oana Mitu, Corina Macavei

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top