sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

BĂRBAT CERCETAT PENTRU UCIDERE DIN CULPĂ DUPĂ CE ȘI-A ȚINUT UN AN, TATĂL MORT, ÎN CASĂ

Caz înfiorător în localitatea mehedințeană Dănceu, comuna Jiana. Scheletul unui bărbat în vârstă de 89 de ani a fost descoperit în camera unei case, unde se presupune că ar fi fost ținut de fiul său, aproximativ un an, după ce decedase.

perchezitii-politie-in-mediul-ruralAnchetatorii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți au aflat despre acest caz în cursul zilei de marți, când au mers în localitate. L-au găsit pe fiul victimei la cârciuma din sat, la băut. Deși inițial acesta nu ar fi vrut să colaboreze cu polițiștii care i-au cerut să îi conducă acasă, să îl vadă pe tatăl său, în cele din urmă, a acceptat. Ajunși cu toții în bucătăria în care a fost descoperit scheletul bărbatului învelit într-o plapumă, fiul victimei a luat în câteva secunde un cuțit și și-a provocat singur o rană în zona abdomenului. Din fericire, rana a fost superficială, omul a fost transportat la Spitalul din Drobeta Turnu Severin, dar viața sa nu este pusă în pericol.

Surse din rândul anchetatorilor susțin că din primele informații, bărbatul, în vârstă de 69 de ani nu ar fi anunțat decesul tatălui său la momentul la care a survenit, pentru a-i încasa în continuare pensia. În urma examinării scheletului la prima vedere, se pare că acesta ar fi decedat în urmă cu aproximativ un an. Pentru a se stabili cauzele decesului, dar și momentul în care acesta a survenit, scheletul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul fiului victimei, dar iau în calcul toate posibilitățile, inclusiv că acesta și-ar fi putut ucide tatăl.

Localnicii din Dănceu sunt oripilați de cazul descoperit. Oamenii i-au adresat în ultima perioadă fiului victimei, întrebări cu privire la tatăl său pe care nu l-au mai văzut de aproape un an, dar acesta spunea că este la pat și nu se poate deplasa. Se pare că poștașul care a adus pensia și care până acum nu a avut nicio problemă să i-o înmâneze fiului, a cerut marți, să ajungă în fața beneficiarului, iar când nu i s-a permis, a anunțat autoritățile.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top