marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

BARBAT DECEDAT IN URMA UNUI ACCIDENT PRODUS PE CENTURA OCOLITOARE A MUNICIPIULUI DROBETA TURNU SEVERIN

Propria greseala i-a fost fatala. Un bărbat in varsta de 52 de ani din a murit, duminica seara după ce nu a acordat prioritate unui TIR. Omul se afla in masina cu sotia si fiica in varsta de 12 ani, iar la intersectia drumului care duce la Magheru cu centura municipiului Drobeta Turnu Severin, nu a respectat indicatorul cedeaza trecerea. In urma impactului cu gigantul, masina a luat foc.

IMG_5081“Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Breznița Ocol, judetul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cicero, ajuns la intersecția cu Centura Ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu-Severin, nu a respectat semnificatia indicatorului”cedează trecerea”, moment în care a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 41 de ani din județul Caraș-Severin. In urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, precum și rănirea ușoară a altor două persoane pasagere in vehicul.“, se arata intr-o informare transmisa de Politia Mehedinteana.

Trei ambulante au transportat cele trei victime la spitalul din Drobeta Turnu Severin, dar in ciuda manevrelor de resuscitare, pentru siferul in varsta de 52 de ani, medicii nu au mai putut face nimic. Fiica si sotia barbatului au fost ranite usor si sunt in afara oricarui pericol.

Intersectia drumului judetean 607 B cu centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin este cunoscuta pentru numarul mare de accidente care au aceeasi cauza: neacordarea de prioritate autovehiculelor care circula pe soseaua de centura.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top