miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

BĂRBAT MORT, DUPĂ CE A FOST LOVIT DE TRĂSNET, ÎN MEHEDINȚI

Un bărbat în vârstă de 78 de ani din localitatea mehedințeană Obîrșia Cloșani a murit miercuri seara, după ce a fost lovit de un trăsnet împreună cu soția sa, aceasta din urmă fiind transportată la Spitalul din Baia de Aramă.

mortCei doi au fost surprinși de furtuna violentă care s-a abătut miercuri seara, în județul Mehedinți, la stână. Un echipaj SMURD și un altul din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți au fost solicitați să le acorde primul ajutor după ce ambii au fost loviți de trăsnet. Medicii i-au resuscitat pe cei doi, femeia care avea semne vitale fiind transportată la Spitalul din Baia de Aramă. Din păcate, pentru bărbat, medicii nu au mai putut face nimic.

Tot din cauza fenomenelor meteorologice, Drumul Național 6 a fost blocat în zona localităţii Tâmna, la kilometrul 301, după ce un copac a căzut pe şosea. Mai multe gospodării au rămas în beznă, pompierii şi angajaţii firmei de electricitate intervenind pentru a îndepărta copacul căzut şi a repara avariile.

De asemenea, pompierii au intervenit miercuri seara pentru evacuarea apei din mai multe beciuri din Strehaia și Oprișor.

Județul Mehedinți se află sub cod galben de inundații până vineri, 15 iunie, la ora 16.00.
loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top