luni , 29 noiembrie 2021
NEWS ALERT

BĂRBAT PRINS CU ZECI DE LITRI DE ALCOOL FĂRĂ ACTE

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin cu sprijinul unui echipaj al Direcţiei de Poliţie Locală  Drobeta Turnu Severin au confiscat în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii contrabandei, evaziunii fiscale şi a traficului cu produse accizabile, 54 de  litri de alcool etilic de provenienţă sârbească.

IMG_5827La intrarea în municipiul Turnu Severin, polițiștii au oprit un autoturism marca Opel condus de un cetăţean român, în vârstă de 64 de ani, din judeţul Mehedinţi, despre care existau informaţii că se ocupă de traficul cu produse accizabile.

La controlul autoturismului, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au depistat în portbagaj şi pe bancheta din spate a acestuia cantitatea de 54 de litri de alcool etilic, pentru care mehedinţeanul  nu a putut prezenta documente de provenienţă. Persoana în cauză a declarat că a cumpărat alcoolul de pe raza municipiului Turnu Severin cu scopul de a-l comercializa în localităţi din sudul  judeţului.

Alcoolul, în valoare de 1620 de lei, a fost ridicat în vederea confiscării, iar în cauză poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fară a fi marcate sau marcate necorespunzător peste  limita de 40 de litri de alcool etilic.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top