marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

BĂRBAT UCIS CU 20 DE LOVITURI DE CUȚIT DE CĂTRE FIUL SĂU, ÎN DROBETA TURNU SEVERIN

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost ucis luni dimineața de către fiul său, în vârstă de 23 de ani, cu mai multe lovituri de cuțit, autorul crimei fiind reținut de către anchetatori.

crimaCrima s-a produs pe strada Orly din Drobeta Turnu Severin, după ce în urma unui conflict între cei doi, tânărul l-a atacat pe tatăl său cu cuțitul și nu s-a oprit până nu l-a lăsat într-o baltă de sânge. Surse din rândul anchetatorilor susțin că bărbatul a fost ucis cu 20 de lovituri de cuțit. Soția victimei a fost cea care a făcut descoperirea, a sunat la 112 și a solicitat ajutorul medicilor, dar cadrele medicale care au ajuns la fața locului nu au putut face nimic, decât să constate decesul.

Vecinii spun că între victimă și fiul său era o stare conflictuală.

Octavian Ștefan Filip, a fost student la o facultate din Danemarca, pe care a asbolvit-o recent, iar în urmă cu dopuă zile a fost adus de către părinți, acasă, la Drobeta Turnu Severin. Apropiații spun că autorul crimei avea idei ciudate despre cum să schimbe lumea.

Imediat după crimă, autorul a fost reținut de către anchetator și cel mai probabil, va fi supus unei expertize psihiatrice.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top