marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

BARBAT UCIS DE UN CAMION INCARCAT CU PIATRA CARE A RAMAS FARA FRANE

Sfârșit cumplit pentru un bărbat în vârstă de 54 de ani din Drobeta Turnu Severin care a fost strivit în această după-amiază de un camion care a rămas fără frâne. Martorii spun că autovehiculul era încărcat peste limită cu piatră iar când a coborât drumul de la carieră, nu a putut evita bărbatul. Alți doi oameni au reușit să fugă din fața camionului și au scăpat cu viață.

eselnitaTragedia s-a petrecut în cartierul Gura Văii, de la marginea municipiului Drobeta Turnu Severin. Camionul venea de la o carieră de piatră din apropiere când l-a izbit pe pieton.

Bărbatul în vârstă de 54 de ani lucra pe marginea drumului în fața casei sale, când șoferul camionului nu a mai putut stăpâni gigantul. Omul a strigat din cabină că a rămas fără frâne, dar din păcate victima nu l-a auzit. Alți doi oameni au reușit să se dea la o parte din fața mașinioi și au scăpat.

După ce l-a lovit pe bărbat, camionul s-a răsturnat și a lovit o altă mașină. La fața locului au mers mai multe ambulanțe, care l-au preluat pe șoferul camionului și un alt bărbat rănit. Ambii au fost transportați la Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin pentru îngrijiri medicale dar starea lor este în afara oricărui pericol. Polițiștii au deschis o anchetă.

Autoritățile urmează să stabilească de ce camionul a rămas fără frâne și în ce condiții a fost efectuat transportul de piatră.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top