miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

BĂRBAŢI REŢINUŢI PENTRU CONTRABANDĂ

În cadrul unei acţiuni desfăşurate ieri, poliţiştii mehedinţeni au confiscat peste 3500 de pachete cu ţigări de contrabandă. Cea mai mare cantitate de ţigări a fost găsită în urma unei percheziţii la domiciliul unui bărbat din Vânju Mare, iar ala într-o maşină oprită în trafic, pe drumul naţional 6. Cei trei bărbaţi cu vârste de 50 şi 51 de ani au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru contrabandă.

perchezitii2Maşina în care se aflau doi bărbaţi din Mehedinţi a fost oprită pe drumul naţional 6 de poliţiştii de la Rutieră şi cei ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice. În urma verificărilor autovehiculului au fost identificate aproape o mie de pachete de ţigări de contrabandă care urmau să fie vândute pe piaţa neagră. Marfa era ascunsă sub capotă, în interiorul portierelor, în torpedo şi în bara de protecţie spate. În urma audierii celor doi bărbaţi, aceştia au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, iar autovehiculul a fost confiscate.

Câteva ore mai târziu, poliţiştii mehedinţeni au efectuat şi o percheziţie domiciliară la locuinţa unei persoane în vârstă de 50 ani din oraşul Vînju-Mare, unde au descoperit cantitatea de 2500 de pachete de ţigări nemarcate. Marfa a fost de asemenea confiscată, iar bărbatul a fost reţinut. Poliţiştii spun că ţigările şi maşina valorează aproape 44 000 lei. Cei trei urmează să fie duşi în faţa procurorului care va stabili măsura corespunzătoare.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top