miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

BĂRBATUL SURPRINS ÎN MAŞINĂ, DE ALUNECAREA DE TEREN, LA ORŞOVA, A MURIT

Persoana care se afla în autoturismul surprins de o alunecare de teren, fiind acoperit cu pământ, în Orşova, pe malul Dunării, a decedat, intervenţia pompierilor şi poliţiştilor fiind dificilă în zonă, întrucât utilajele se blochează în terenul mâlos.

eibenthalPotrivit primarului municipiului Orşova, Ion Manea, luni, în jurul prânzului, bărbatul surprins în autoturism de o alnecare de teren produsă în zona Graţca din Orşova a decedat, înainte ca forţele de intervenţie să ajungă la faţa locului, acesta fiind singur în maşină în momentul în care a fost surprins de alunecarea de teren..

Reprezentanţii ISU Mehedinţi au ajuns aproape de zona respectivă cu echipaje SMURD şi utilaje, dar intervenţia a fost dificilă din cauza terenului mâlos.

Totodată, două ambarcaţiuni ale Poliţiei de Fontieră Mehedinţi care supraveghează de pe Dunăre, zona Graţca, unde s-a produs alunecarea de teren au salvat 20 de localnici şi turişti printre care copii şi femei însărcinate.

La Orşova se află mai multe echipaje de intervenţie ale ISU şi Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, precum şi prefectul judeţului Meh3edinţi, Nicolae Drăghiea şi şeful ISU, petre Stănăşel care conduc operaţiunile de intervenţie.

În judeţul Mehedinţi, potrivit reprezentanţilor Sistemului de Gospodărire a Apelor Române, în ultimele 24 de ore precipitaţiile au depăşit 100 de l/mp.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top