vineri , 30 iulie 2021
NEWS ALERT

BĂTRÂN DE 86 DE ANI LA SPITAL DUPĂ CE A FOST LOVIT PE TRECEREA DE PIETONI

Bătrân lopietoni2-186x186vit trecerea de pietoni la Drobeta-Turnu-Severin. Un bărbat de 86 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean din localitate cu cu răni la cap. Pietonul a fost  trântit la pământ şi şi-a pierdut cunoştinţa, după ce a fost lovit de un autoturism condus de o tânără, care nu i-a acordat prioritate pe zebră

Pietonul traversa regulamentar pe Strada I.C. Brătianu din Drobeta-Turnu-Severin, în zona Stomatologie. Deşi ieşise din sensul giratoriu, unde trebuia să circule cu atenţie, tânăra nu l-a văzut şi l-a acroşat cu partea stângă a autoturismului. Fata spune că nici nu şi-a dat seama ce s-a întâmplat ci s-a trezit pur şi simplu cu bătrânul pe autoturism, moment în care a frânat. Bărbatul a căzut la pământ şi s-a lovit la cap. O ambulanţă a transportat victima la spital pentru îngrijiri medicale. “Este vorba de un bătrân de 86 de ani, care traversa strada pe trecerea de pietoni, a suferit un traumatism cranio-cerebral acut închis şi a fost transportat la spital pentru investigaţii, deoarece şi-a pierdut cunoştinţa pentru puţin timp” a declarat doctoral Eliodor Mihuţ de la Ambulanţa Mehedinţi.

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz. “Pe strada I.C. Brătianu, în sensul giratoriu, un bătrân a fost acroşat cu autoturismul de o tânără care nu i-a acordat prioritate. Victima a fost transporată la spital şi continuăm cercetările pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidental” a declarat Dumitru Ungureanu, din cadrul Biroului Rutier Tr. Severin.  De la acest accident oamenii legii au plecat la un altul în care un bătrân a fost lovit şi trântit la pământ de un şofer care făcea amanevra de mers înapoi într-o parcare. Virctima a primit îngrijiri la locul accidentului, şi a refuzat să meargă la spital.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top