miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

BĂTRÂNI INTOXICAŢI CU FUM DUPĂ CE CASA LE-A FOST CUPRINSĂ DE FLĂCĂRI

Doi bătrâni din Drobeta Turnu Severin au ajuns la Spitalul din Drobeta Turnu Severin vineri seara, după ce casa le-a fost cuprinsă de foc, aceştia fiind intoxicaţi cu fum.

incendiu-violent-la-un-bloc-din-braila-toti-locatarii-au-fost-evacuati-93503-1Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, Ramona Nistor, locuinţa situată pe strada Ion Creangă din Drobeta Turnu Severin a fost cuprinsă de flăcări vineri seara, în jurul orei 19.30, pompierii din cadrul Detaşamentului Drobeta intervenind penstru stingerea sa.

Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că în casă se aflau doi bătrâni, soţ şi soţie, în vârstă de 80 de ani care s-au intoxicat cu fumul degajat de incendiu şi au suferit un atac de panică. Pompierii i-au scos din locuinţă pe aceştia şi i-au predat Serviciului Judeţeand e Ambulanţă Mehedinţi, fiind transportaţi la Spital.

Incendiul care se parte că a pornit de la o sobă supraîncălzită a afectat trei camere ale locuinţei, pompierii reuşind în cele din urmă să îl lichideze.

Victimele au fost transportate la Spitalul din Drobeta Turnu Severin pentru îngrijiri medicale, starea lor fiind stabilă.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top