vineri , 30 iulie 2021
NEWS ALERT

BREZNIŢA OCOL, COMUNA UNDE SE VOTEAZĂ ŞI PENTRU PRIMAR ŞI PENTRU EUROPARLAMENTARE

La Brezniţa Ocol, o comună aflată la o aruncătură de băţ de municipiul Drobeta Turnu Severin, sunt alegeri parţiale. Oamenii pun ştampila de două ori, o dată pentru viitorii europarlamentari şi a doua oră îşi votează noul primar, căci cel care a fost în funcţie până acum este condamnat pentru afaceri imobiliare cu multe zerouri.

deschidere

Că fostul primar a acumulat o avere uriaşă din tot felul de afaceri cu terenurile din comună nu contează foarte mult pentru brezniţeni. Cum  ignoranţa pare să plutească asupra unora, mulţi dintre ei spun că nici măcar nu cunosc motivele pentru care Primăria de la Brezniţa Ocol a rămas fără primul gospodar.

Îşi doresc însă drumuri asfaltate, apă la robinet, lucruri absolut fireşti pentru lumea în care trăim.

„Îmi doresc ca primarul să facă ce este posibil, necesarul care trebuie într-o comună, în primul rând apa că nu e băgată aşa cum s-a promis, mai sunt drumuri care sunt nepietruite care sunt pline de gropi şi nu poţi să treci nici cu o căruţă. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu primarul, nu ştim, nu am cunoştinţă de cauză”, spune un cetăţean din Brezniţa Ocol.

„Să facă, să aducă apă, asfaltul şi pe noi la plai pe acolo pe unde stăm, pe drumul cel mare către Gura Văii. Sănătatea i-o dă ăl de sus”, spune o bătrânică.

„Am venit cu toată inima şi cu toată dragostea. Vrem să ne facă drumul, că sunt bătrână şi nu pot să merg. Nu ştiu cum am rămas fără primar, că eu dacă stau în vârful Vărănicului”, spune o altă femeie din comună.

Până la orele 14,00 votaseră în secţia de votare de la Brezniţa Ocol 477 de persoane din cele 1500 de persoane cu drept de vot înscrise pe liste, după cum a precizat Petre Tomescu, membru în comisa de votare.

„De dimineaţă a mers mai slab, ştiţi cum este în mediul rural, oamenii sunt prinşi cu tot felul de treburi, dar ne aşteptăm ca după orele prânzului numărul de votanţi să crească, cu siguranţă ajungem la 900, poate chiar 1000”, a precizat Petre Tomescu.

Corina Macavei

 

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top