duminică , 23 ianuarie 2022
NEWS ALERT

CADAVRUL BAIATULUI DISPARUT IN DUNARE A FOST GASIT DE POMPIERI

Trupul băiatului în vârstă de 17 ani, dispărut în Dunăre, în dreptul localității mehedințene Gârla Mare a fost găsit de pompieri, colegii de serviciu ai tatălui acestuia. Medicii au declarat  decesul.

pompieriPotrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mehedinți, Ramona Nistor, cadavrul băiatului a fost găsit de pompieri, sambata seara, la aproximativ cinci metri de malul fluviului Dunărea.

După ce medicii din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți au încercat resuscitarea tânărului, au declarat decesul întrucât acesta nu mai avea funcții vitale.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Băiatul a mers sâmbătă după-amiază la scăldat cu mai mulți prieteni, la Dunăre, când a fost purtat de curenții de pe fluviu și nu a mai ieșit din apă.

Acesta era elev al Colegiului Național ”Gheorghe Țițeica” din Drobeta Turnu Severin, iar în momentul în care a murit se afla în vacanță, la bunici.

Tatăl băiatului este angajat al Detașamentului de pompieri Vânju Mare, din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Mehedinți.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top