duminică , 23 ianuarie 2022
NEWS ALERT

CĂLDURA S-A OPRIT ÎN DROBETA TURNU SEVERIN, ÎNTRUCÂT NU MAI SUNT BANI PENTRU COMBUSTIBIL

Serviciul Public pentru Alimentare cu Energie Termică de la nivelul Primăriei Drobeta Turnu Severin a oprit furnizarea agentului termic în municipiu, începând de miercuri dimineața, întrucât nu mai sunt bani pentru achiziția de compustibil.

calorifer”Din păcate, vremea nu ne ajută. După o perioadă mai călduroasă, avem acum zăpadă, dar atât s-a putut face de la nivelul autorităților locale. Anul trecut am închis căldura pe 24 martie, dar ne-a ajutat și vremea. Anul acesta închidem cu trei zile mai devreme.”, a spus primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Edilul a mai adăugat că deja s-au strâns datorii foarte mari la furnizorii de combustibil, care trebuie achitate, iar gradul de încasare a facturilor de la consumatori este unul foarte scăzut.

În perspectiva sezonului rece următor, municipalitatea ia în calcul, ca severinenii să achite în timpul veriii parte din căldura furnizată pe timpul iernii, modelul fiind pus în practică de alte municipii din țară. Totodată, asociațiile care nu achită facturile restante până în noiembrie 2018, nu vor fi alimentate cu agent termic iarna viitoare.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top