miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

CALDURA VINE IN CALORIFERELE DIN DROBETA TURNU SEVERIN DUPA 1 NOIEMBRIE

Preşedinţii, administratorii asociaţiilor de proprietari din Drobeta Turnu Severin, dar şi proprietarii caselor racordate la sistemul centralizat de încălzire, sunt aşteptaţi, miercuri, 28 octombrie 2015, la ora 12.00, la Casa Tineretului din municipiu. Reprezentanţii Primăriei le vor prezenta draftul contractului care trebuie semnat în vederea alimentării cu apă caldă şi căldură a imobilelor din Drobeta Turnu Severin.  Potrivit primarului Constantin Gherghe, căldura şi apa caldă ar urma să fie furnizate în Drobeta Turnu Severin după data de 1 noiembrie.

caldura

Directorul Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciurel a promis că imediat după ce ce se va semna contractul, va începe furnizarea de cărbune către Romag Termo, de la Husnicioara, adică spre sfârşitul acestei săptămâni. Important de ştiut este că fiecare scară va fi oprită de la căldură şi apă caldă dacă nu plăteşte consumul, iarna aceasta.

Pe de altă parte, vineri la ora 13, la sediul RAAN este convocat comitetul creditorilor pentru a da aviz favorabil contractului de asocierecu Primăria, ultimul act care este necesar pentru finalizarea demersurilor în vederea alimentării cu apă caldă şi căldură a locuitorilor din Drobeta Turnu Severin. În oraş sunt 36 000 de apartamente racordate la reţeaua cenralizată de agent termic şi 2000 de societăţi, case şi instituţii publice.

Oana Buzatu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top