duminică , 23 ianuarie 2022
NEWS ALERT

CAMPIOANA NAŢIONALĂ LA ATLETISM A MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE FACE PARTE DIN POLIŢIA DE FRONTIERĂ MEHEDINŢI

O poliţistă de frontieră din Mehedinti a câştigat  titlul de campioană naţională la proba  de 800  metri plat la campionatul de atletism şi cros organizat  de Ministerul Afacerilor Interne.  Recent, poliţista de frontieră a urcat pe podium obţinând locul III la Campionatul de cros al poliţiştilor desfăşurat la Varna în Bulgaria.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În municipiul  Constanţa a avut loc săptămâna trecută Campionatul de Atletism şi Cros organizat de Ministerul Afacerilor  Interne, la care au participat cei mai buni  poliţişti de frontieră, poliţişti, jandarmi şi pompieri,  campioni  la atletism din structurile operative ale ministerului. Din echipa Poliţiei de Frontieră Române a făcut parte şi agentul  principal Paula Achimescu, poliţistă de frontieră în cadrul din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu Severin. La competiţia de 800 de metri plat – fete  desfăşurată pe stadionul Gheorghe Hagi din Constanţa aceasta s-a  clasat pe locul I .

„De altfel în urmă cu o săptămână  ag.pr. Paula Achimescu a obţinut locul III  la proba de 4000 de metri cros în cadrul Campionatului Balcanic de Cros al Poliţiştilor desfăşurat în localitatea Varna din Bulgaria. Aceasta este o participantă activă la  competiţiile de atletism de aproximativ 8 ani obţinând mereu locuri pe podium la concursurile naţionale şi regionale. Numai în ultimele două luni poliţista de frontieră a  participat la următoarele competiţii obţinând locuri pe podium: FOREST RUN CERNICA locul II, CROSUL FIRMELOR TIMIŞOARA  locul I, CROSUL TENARIS SILCOTUB ZALĂU locul II,  CROSUL MONTAN TRAIL RACE Băile Felix locul I”, a precizat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

Este angajată din sursă externă, lucrează în Poliţia de Frontieră Română de 8 ani şi urmează cursurile Şcolii  Naţionale de Antrenori – secţia atletism. La competiţiile  de atletism participă cei mai buni sportivi din structurile Ministerului Afacerilor Interne, iar pregătirea acestora  presupune multă motivaţie, disciplină, seriozitate şi răbdare toate acestea îmbinate cu mult antrenament, pregătire tactică adecvată, aport de nutrienţi suficient şi perioade de refacere fizică.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top