miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

CAMPIONATUL REGIONAL DE PESCUIT LA CRAP. Află aici când şi unde se desfăşoară!

Campionatul Regional Intercluburi de Pescuit la Crap editia 2015 se organizează în perioada 4 -7 iunie 2015, pe lacul Cetariu din judeţul Bihor, unde peste 50 de pescari din şase judeţe din ţară îşi vor arăta îndemânarea în ceea ce priveşte pescuitul.

concurs

“Campionatul Regional Intercluburi de Pescuit la Crap va aduna la start in perioada 4-7 iunie 9 cluburi formate din peste 50 de pescari ce isi vor pune in practica toate cunostintele si strategiile pentru adjudecarea la final a trofeelor de campioni regionali. Nu mai putin de 6 judete vor fi reprezentate in aceasta competitie prin cluburile de profil, ceea ce anunta astfel evenimentul regional al anului in materie de pescuit la crap.”, se arată pe site-ul organizatorului, carp4fun.ro.

Organizatorii mai arată că pot participa doar acele entitati care au in spate o forma oficiala de constituire, bineinteles in legatura directa cu pescuitul sportiv. Fiecare club va pescui cu cate 2 echipe formate din 3 pescari dispuse pe sectoare diferite, in clasamentul general contand punctajele insumate ale lotului. Miza competitiei este una pur sportiva dar importanta trofeelor puse in joc eclipseaza de departe lipsa premiilor financiare. Regulamentul de participare si punctare se apropie de standardele internationale de arbitraj iar partenerii si promovarea din jurul evenimentului completeaza cercul a ceea ce se anunta a fi un eveniment de real succes.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top