miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

CANDIDATUL PSD LA PRIMARIA STREHAIA, IOAN GIURA, SUSŢINUT DE LA NIVEL ÎNALT

Preşedintele Organizaţiei de Pensionari a Partidului Social Democrat, Ion Popa a făcut o vizită la Strehaia, unde şi-a arătat susţinerea pentru candidatul PSD la Primăria Oraşului Ioan Giura.

foto1
Vizita președintelui pensionarilor social democrați din România s-a desfăşurat pe parcursul zilei de joi, Ion Popa stând de vorbă cu membrii organizaţiei şi fiind informat cu privire la dificultăţile cu care se confruntă toţi cetăţenii din Strehaia, indiferent de vârstă, prin prisma dezinteresului manifestat de actualii şefi ai administraţiei locale pentru condiţii demne de oraş în care ar trebui să trăiască oamenii.

La rândul său, Ion Popa a arătat că susţine în mod direct candidatura lui Ioan Giura la Primăria Strehaia.
Vizita a fost apreciată de membrii PSD Strehaia şi a fost primită ca o doză de încredere care le este acordată, pentru alegerile locale din 5 iunie.

De altfel, Ioan Giura, prin demersurile pe care le face la nivelul PSD, îşi doreşte să atragă atenţia asupra problemelor oraşului Strehaia, să le promoveze în vederea obţinerii sprijinului necesar pentru a fi rezolvate.

Principalele probleme cu care se confruntă strehăienii se referă la drumurile impracticabile şi accesul la servicii urbane moderne.

Oana Buzatu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top