luni , 29 noiembrie 2021
NEWS ALERT

CÂT TIMP MAI AVEȚI LA DISPOZIȚIE CA SĂ DEPUNEȚI CEREREA PENTRU SUBVENȚIA APIA PE 2021?

Sursa foto: StarupCafe.ro

Într-un comunicat de presă transmis zilele aceste la redacție, Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură anunță că fermierii mai au timp până pe data de 17 mai să depună cererea unică de plată pentru a obține subvențiile pentru anul acesta. Demarată la începutul acestei luni, depunerea cererii se poate face inclusiv online. Până la această dată, 4000 din cei 21.000 de fermieri din Mehedinți care trebuie să depună aceste documente au făcut-o deja. Iată, în continuare informațiile date publicității de APIA Mehedinți, în comunicatul dat publicității.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că, începand cu data de 01 martie 2021, se depun cereri în cadrul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plată pentru anul 2021.

Reamintim că se va completa o singură Cerere Unică de Plată, chiar dacă se utilizează suprafeţe de teren în diferite localităţi sau judeţe.

Campania de depunere a Cererilor Unice de Plată se va încheia la data de 17 mai 2021, în conformitate cu prevederile OMADR nr. 46/01.03.2021 privind aprobarea formularului-tip al cererii unice de plată pentru anul 2021.

Completarea Cererilor unice de plată se realizează pe site-ul APIA www.apia.org.ro,accesând link-ul aplicației IPA-Online http://lpis.apia.org.ro, iar descrierea amănunțită a utilizării aplicației se găsește în ghidul de utilizare al acesteia care poate fi accesat la butonul Asistență.

Documentele care se atașează la dosarul Cererii unice de plată sau la modificările aduse acesteia (copie CI/BI/pașaport/certificatul de înregistrare la ONRC/certificatul de înregistrare fiscală, dovadă cont bancar activ) se transmit prin mijloace electronice, către Centrele județene/locale APIA și al MunicipiuluiBucureștide care aparțin fermierii.

Ca în fiecare an APIA va fi alături de fermieri pe tot parcursul Campaniei și va acorda tot sprijinul necesar pentru parcurgerea cu succes a etapelor necesare pentru accesarea fondurilor europene și de la bugetul de stat.

Informațiile detaliate pentru accesarea fiecărei scheme de plată/măsuri de sprijin, inclusiv hărțile și listele cu UAT eligibile pentru măsurile de dezvoltare rurală, dar și ghidurile adresate fermierilor, pot fi consultate la Centrele APIA și pe site-ul Agenției:www.apia.org.roPană la această dată la APIA Mehedinți au fost înregistrate un număr

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top