sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

CAUZA INCENDIULUI DE LA FOSTA FABRICA DE PAINE

Pompierii au stabilit că incendiul izbucnit joi dimineaţa în clădirea fostei fabrici de pâine din Drobeta Turnu Severin unde funcţionează o societate de panificaţie a fost generat de un aparat electric de încălzire, lăsat sub tensiune.

incendiu aurora

“Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost determinată de lăsarea sub tensiune a unui aparat electric de încălzire.”, arată un comunicat de presă remis de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi.

Se pare că sursa de încălzire lăsată în funcţiune ar fi fost o aerotermă.

Sursa citată anterior mai arată că în incendiu a fost distrus mobilier de birou din cele două încăperi afectate, aparatură electronică şi electrocasnică, dar şi documente.

Joi dimineaţa, cu puţin înainte de ora 08.00, pompierii au fost chemaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu într-un birou al unei societăţi comerciale, de panificaţie, din municipiul Dr.Tr.Severin.

La faţa locului s-au deplasat pompieri din cadrul Detaşamentului Dr.Tr.Severin, care au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Întrucât incendiul se manifesta în două birouri ale societăţii comerciale, cu degajare mare de fum şi exista pericolul propagării acestuia la întreaga clădire, forţele de intervenţie au fost suplimentate, la locul evenimentului ajungând alte două autospeciale, dintre care una cu apă şi spumă şi alta pentru salvări la înălţimi. Pentru coordonarea operaţiunilor de intervenţie, s-a deplasat şi grupa operativă a ISU „Drobeta”.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top