sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

CE-AR FI MAI BINE PENTRU MEHEDINȚENI LA CONDUCEREA PSD?

Comitetul Executiv al PSD va hotărî, miercuri, cine va asigura conducerea interimară până la organizarea congresului, primele informații arătând că bătălia se duce între Rovana Plumb și Liviu Dragnea.

psdLiderii organzațiilor din țară au fost convocați miercuri în Capitală pentru alegerea președintelui interimar al PSD. Deocamdată, și-au manifestat dorința de a asigura conducerea PSD până la organizarea alegerilor Liviu Dragnea și Rovana Plumb. În timp ce Rovana Plumb se bucură de susținerea lui Victor Ponta,prin autoritatea pe care o are ca și premier, Liviu Dragnea poate fi votat prin prisma faptului că are o relație bună cu președinții organizațiilor din țară, din vremea în care era ministrul Dezvoltării.

Prea puține sunt reacțiile șefilor de filiale PSD in țară cu pivire la cel sau cea pe care o susțin miercuri, poate și pentru că datele problemei nu sunt complete, adică nu se știe perioada pentru care PSD va avea conducere interimară.

De meționat că numele lui Liviu Dragnea este legat de Mehedinți de luna septembrie a anului 2014 când la Consiliul Județean a semnat mai multe contracte de finanțare a unor lucrări în calitate de ministru al Dezvoltării. La acest capitol, Rovana Plumb are un dezavantaj în mai toate județele, deși nici Ministerul Muncii nu este de neglijat.

Din Mehedinți la Comitetul Executiv al PSD va participa Aladin Georgescu și care va exprima votul în numele Organizației pe care o conduce cu titlu interimar.

Așteptăm mesajele dumneavoastră pe adresa mhalert.ro, dar pe Facebook/Mhalert cu privire
la cel sau cea pe care o considerați potrivit/ă pentru conducera PSD.

Tot miercuri se așteaptă să se stabilească și data convocării Congresului PSD.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top