sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

CE AU GASIT ANCHETATORII LA PERCHEZITIILE CARE IL VIZEAZA PE SECRETARUL PRIMARIEI ORSOVA

Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți desfășoară la această oră două percheziții la o locație din Orșova și o alta din comuna Butoiești, vizat fiind secretarului Primăriei Orșova, Marian Boțilă, suspectat de conflict de interese și abuz în serviciu, într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

marian botilaPerchezițile se desfășoară la locuința ce aparține secretarului Primăriei Orșova, Marian Boțilă din cartierul Grațca, din Orșova, dar și la casa părinților soției acestuia din comuna Butoiești.

Marian Boțilă este suspectat că ar ascunde în locuințele respective mai multe fotocopii ale unor documente ale Primăriei Orșova.

În timpul percheziției din Butoiești, anchetatorii au descoperit ascunși mai mulți saci de documente care au fost ridicați pentru verificări.

Acțiunile se desfășoară într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, în baza a două mandate de percheziții.

La percheziții participă  un număr de 40 de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Judiciar și  Arme, Expozivi și Substanțe Periculoase, dar și din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top