joi , 17 iunie 2021
NEWS ALERT

CE SPUN SEVERINENII LA IEŞIRE DIN SECŢIA DE VOTARE

Şi la orele prânzului, severinenii se îndreaptă în număr mare spre secţiile de votare. Oamenii votează cu speranţa că va fi mai bine pentru România şi pentru mehedinţeni.

deschidere

Sorin Chintă are 22 de ani şi a ţinut să vină la vot pentru că ştie că orice vot contează.

“Am venit să ne decidem viitorul până la urmă. Cred că este de interesul tuturor să meargă la vot indiferent pe cine votează, să fie prezenţă cât mai mare. Vrem să le oferim europarlamentarilor noştri puterea de a se lupta în Parlamentul European”, a spus Sorin, care a votat la secţia de votare amenajată în incinta şcolii nr. 10 din Turnu Severin.

“Un europarlamentar ar putea să schimbe lucrurile în România, dar trebuie să existe buna intenţie şi să fie şi susţinut. Noi încercăm să le dăm votul, dar să nu ne dezamăgească”, a spus o doamnă, care a votat la o secţie din cartierul Crihala.

Mulţi severineni au venit la votare însoţiţi de copii, dorind să le ofere în felul acesta un exemplu de buni cetăţeni.

„E un drept cetăţenesc, mai mult decât atât e o obligaţie, trebuie să ne facem această datorie fiecare dintre noi aşa cum considerăm. Am venit cu copii pentru a învăţa de mici ce înseamnă să fi european”, a spus un domn. „Am votat pentru un viitor mai bun al copiilor, al nostru, Aceste alegeri sunt foarte importante, e foarte important cine ne reprezintă, nu putem să trimitem pe oricine acolo”, a spus un alt severinean.

Şi pensionarii au pus ştampila cu gândul că votul lor poate însemna ceva pentru viitorul acestei ţări.

“Sperăm la mai bine, acum norocul cum o fi nu se ştie, întotdeauna aşa sperăm să fie mai bine”, spune o doamnă pensionară. „Am votat cu gând bun, să ne fie mai bine, Să vedem deseară rezultatul”, a spus soţul acesteia.

“Sper că o să fie mai bine. Viitorul europarlamentar ar trebui să facă ce nu au făcut ceilalţi”, este de părere o doamnă din Turnu Severin.

“Am votat pentru mai bine că suntem vai de capul nostru. Îmi doresc să facă ceva pentru ţara asta, pentru România, suntem bătrâni, suntem necăjiţi, trăim cu o pensie, vai de sufletul nostru.  Am vrea un trai mai bun pentru noi, să facă ceva”, a spus la ieşire din secţia de votare o altă doamnă pensionară.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top