duminică , 23 ianuarie 2022
NEWS ALERT

CE SPUNE ALADIN GEORGESCU DESPRE ATACURILE LUI MARIUS SCRECIU

Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, îşi exprimă „supărarea” printr-un comunicat de presă, faţă de declaraţiile colegului său Marius Screciu, care a adus miercuri o serie de acuzații grave șefului PSD Mehedinți atât pe linie politică, dar și administrativă.
PSD MEHEDINTI
,,În primul rând îmi exprim supărarea că un membru marcant al Partidului Social Democrat Mehedinți critică politicile Guvernului României şi se află într-o gravă eroare deoarece prin H.G. nr 14/2015 privind repartizarea pe unităţi administrativ teritoriale a sumelor din cota de 18,5% din impozit pe venit şi a sumelor defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale, judeţul Mehedinţi a primit suma de 145.082 mii lei. Cele 66 de comune, orașe și municipii din judeţ au primit suma totală de 84.177 mii lei cu 27.740 mii lei mai mult decât în anul 2014. Sumele alocate în anul 2015 pentru judeţul Mehedinţi au situat judeţul pe locul 5 pe ţară. Urmare a rectificării bugetare prin OG 20/2015 a fost alocată suma de 3322.000 mii lei, sumă repartizată comunelor astfel încât toate unităţile administrativ teritoriale din judeţ să aibă cel puţin venituri la nivelul alocării iniţiale pentru 2014. Un număr de 12 localităţi, care au primit mai puţin în 2015 faţă de alocarea iniţială din 2014 au primit în urma recentei rectificări bugetare sume care să le aducă la nivelul alocării inițiale din 2014. Unde-i lege, nu-i tocmeală”, a explicat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu.
În privinţa atacurilor aduse de către „colegul şi prietenul” său, Marius Screciu, Aladin Georgescu spune că acesta „este sfătuit prost de către oamenii din spatele său”. Georgescu adaugă că refuză să răspundă acestor atacuri, „singura explicaţie fiind aceea că a intrat (n.r. – Marius Screciu) în campania pentru alegerile de preşedinte al PSD Mehedinţi.
Întrebat miercuri,cu privire la o eventuală candidatură la șefia PSD Mehedinți, Marius Screciu a spus că în contextul actual ”se mai gândește”.
Oana Mitu
loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top