miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

VIDEO: CE SPUNE SOȚIA LUI ADRIAN DUICU DESPRE SCANDALUL DE LA LICEU

Dosar penal pentru fraudă la examenul de la bacalaureat în cazul fiicei lui Adrian Duicu. Tânăra a fost audiata la Parchet

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți au întocmit dosar penal în cazul fetei fostului președinte al Consiliului Județean Mehedinți, despre care au fost sesizați că a copiat cu un hand-free la proba de chimie a examenului de bacalaureat, tânăra fiind audiată la Parchet.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, Fănică Cercel, în cazul fiicei fostului președinte al Consiliului Județean Mehedinți, Adrian Duicu, procurorii au întocmit un dosar penal pentru fraudă, tânăra fiind audiată de procurori, pentru a se stabili dacă aceasta a copiat la proba de chimie a examenului de bacalaureat cu un dispozitiv de transmisie de tip hand-free.

Tototdată, Parchetul de pe lângă Judecătoria Orșova a preluat cazul de posibil ultraj care o vizează pe soția fostului președinte al Consiliului Județean Mehedinți, Mariana Duicu.

Adina Duicu a fost elevă a Liceului ”Traian Lalescu” din Orșova, dar a susținut examenul de bacalaureat la centrul organizat în cadrul Colegiului tehnic ”Dierna” din Orșova.

Într-o intervenție telefonică la postul Realitatea Tv, Adrian Duicu a declarat că fiica sa nu a copiat la examenul de bacalaureat, asupra sa negăsindu-se nici un dispozitiv de tip hand-free, iar acest fapt va fi stabilit de ancheta care s-a deschis.

IMAG0863

În imaginile suprinse cu un telefonul mobil în fața liceului unde tânăra a susținut examenul de bacalaureat, apare fiica cea mică a fostului președinte al CJ Mehedinți care îl lovește pe polițistul care o imobilizează pe mama sa, potrivit procurorilor, aceasta nefiind audiată pentru ultraj ci doar mama sa.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top