sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

CEI MAI BUNI ÎNOTĂTORI DE LA CSM DROBETA AU PLECAT LA BACĂU

Doi înotători de la secţia de nataţie au părăsit CSM Drobeta, preferând să-şi continue studiile la Bacău. Este vorba de Radu Marius şi Alin Artimon, consideraţi la ora actuală cei mai buni înotători ai României.

urucu

Eusebio Urucu, directorul CSM Drobeta, a anunţat marţi că a aprobat transferul sportivilor Radu Marius şi Alin Artimon la clubul de nataţie din Bacău, aceştia dorind să-şi continue studiile la Bacău.

„Cu părere rău, Radu Marius şi Alin Artimon au făcut pasul către clubul din Bacău. Nu sunt supăraţi că aici nu ar fi avut toate condiţiile, ba chiar au avut condiţii excepţionale, au fost trataţi cum nu cred că vor fi trataţi în altă parte, dar au ales să dea examen la master la Bacău, acolo fiind foarte multe locuri bugetate faţă de Craiova. Acum băieţii au luat examen acolo pe locuri bugetate şi m-am simţit aproape obligat să le dau dezlegare să plece la Bacău. Puteam să nu semnez şi să-i suspend un an de zile, dar mie nu îmi place să fac aşa ceva, ştiu ce înseamnă să fii sportiv, ştiu  ce înseamnă să-ţi clădeşti un viitor şi am fost de acord cu plecarea lor la Bacău”, a spus Eusebio Urucu.

Directorul de la CSM Drobeta spune că va ataca campionatele naţionale din această toamnă cu 12 sportivi buni şi că va obţine rezultate bune.

„Şi naţionala Argentinei a rămas fără Maradona la un moment dat aşa. Şi CSM Drobeta poate să rămână fără Radu Marius şi Alin Artimon. Viaţa merge înainte, le doresc succes acolo şi cred că ce au învăţat aici de la Dan Bădescu să pună în practică şi la Bacău”, a mai declarat Eusebio Urucu.

Radu Marius regretă că a părăsit CSM Drobeta, dar spune că a făcut acest pas spre bine carierei sale sportive.MARIUS RADU

„Am venit la Bacău pentru că aici, la club, am ramura sportivă de performanţă la master, ceea ce la Craiova nu aveam. Am vrut neapărat să intru aici la facultate şi la clubul sportiv pentru a putea rămâne antrenor pe mai departe. Am fost bine tratat la Clubul Sportiv Municipal din Drobeta Turnu Severin, îmi pare rău, dar nu aveam ce să fac. Am înţeles că nici bazinul de înot nu o să fie gata prea curând, în timp ce aici, la Bacău, este cel mai bun bazin din ţară”, a declarat Marius Radu.

Corina Macavei

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top