vineri , 30 iulie 2021
NEWS ALERT

CIRCULAŢIA RUTIERĂ ÎN ZONA ŞVINIŢA AR PUTEA FI RELUATĂ SĂPTĂMÂNA ACEASTA

pod rupt la EselnitaCirculaţia rutieră pe DN 57, în zona Şviniţa, ar putea fi reluată în cursul acestei săptămâni. În data de 3 septembrie, din cauza unei viituri puternice, podeţul de la Ilişova a fost rupt, astfel că circulaţia între Orşova şi Moldova Veche a fost blocată în totalitate.

Iniţial, s-a estimat că avaria va fi remediată până în data de 14 septembrie.

„Ne concentrăm şi avem promisiunea de la Drumurile Naţionale Timişoara că săptămâna aceasta, miercuri-joi, se va da drumul circulaţiei pe porţiunea dincolo de Şviniţa”, a declarat prefectul judeţului Mehedinţi, Nicolae Drăghiea.

Circulaţia a fost blocată pe DN57, în zona Şviniţa, la kilometrul 61+200 de metri, din cauza unui podeţ rupt de viitură la Ilişova, în data de 3 septembrie.

Conducătorii auto care doresc să ajungă la Moldova Veche sunt nevoiţi să folosească o rută ocolitoare: DN6 Orşova – Plugova, DN57 B Iablaniţa – Oraviţa, DN57 Oraviţa – Moldova Veche.

Prezent luna aceasta în Mehedinţi, vicepremierul Liviu Dragnea a declarat că podeţul rupt la Ilişova ar trebui refăcut în cel mai scurt timp posibil.

„Compania Naţională de Drumuri are toată puterea deschiderea să intervină şi spre, spre binele lor, să intervină cât mai repede. Nu este la mine la minister, dar ţine de Guvern şi eu cred că nu o să le ia foarte mult timp să afle că există această situaţie şi să intervină foarte rapid”, a spus  Liviu Dragnea la Turnu Severin.

Corina Macavei

 

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top