miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

CONSTANTIN NEGULESCU, GĂSIT INCOMPATIBIL DE CĂTRE ANI

Viceprimarul municipiului Orșova a fost găsit incompatibili de către Agenţia Naţională de Integritate, care a constatat că acesta a ocupat simultan şi funcţia de membru în Consiliul de Administrație al Școlii gimnaziale Petru Dumitriu, dar și pe cea de membru AGA.

constantin-negulescu-300x225Constantin Negulescu, viceprimar al municipiului Orşova (2012 – 2016), judeţul Mehedinţi, a fost găsit în incompatibilitate de ANI întrucât, în perioda 1 august 2012 – 08 iulie 2013, a deţinut şi funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al Şcolii gimnaziale „Petru Dumitriu” Orşova (din 1 august 2012 până în 4 iulie 2013) şi funcţia de reprezentant al unităţii administrativ-teritoriale Orşova în Adunările Generale ale Asociaţilor societăţii comerciale de interes local „Mehedinţi Gaz SA” (în perioada 30 aprilie – 08 iulie 2013).

Totodată, incompatibili au fost găsiți, odată cu Negulescu și în cazul altor trei primari și trei consilieri locali „ca urmare a exercitării simultane de funcţii şi calităţi, încălcând, astfel, mai multe articole ale Legii nr. 161/2003”. Cei trei primari sunt: Gheorghe Budică, primar al comunei Orbeasca, judeţul Teleorman, Sorin Ghiţă, primar al comunei Vlădeşti, judeţul Vâlcea, Sorin Tănase, primar al comunei Săgeata, județul Buzău.

ANI a precizat că cei şase aleşi locali au fost informaţi despre declanşarea procedurii de evaluare şi elementele identificate, iar aceştia au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere. 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top