miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

COPIL MORT ÎN SOMN! DESCOPERIREA A FOST FĂCUTĂ DUPĂ CE NU A AJUNS LA ȘCOALĂ

Viața unui copil de-o zece ani s-a încheiat noaptea trecută în timp ce dormea. Învățătoarea a constatat în această dimineață că băiatul despre care știa că e în grija bunicii, nu a ajuns la școală și a trimis un alt părinte acasă la el, să vadă ce s-a întâmplat. Femeia a constatat că bunica dormea, iar băiatul era în pat, fără suflare. Emanațiile de substanțe toxice din soba cu care s-au încălzit i-ar fi adus sfârșitul copilului. Mama micuțului este plecată la muncă în străinătate.

972A1FE8-B0F0-4336-8A5C-56C43938CC62

Băiatul era în clasa a treia, iar de acasă până la școală trebuia doar să traverseze strada, în cartierul Gura Văii al municipiului Drobeta Turnu Severin. În această dimineață, când învățătoarea a văzut că întârzie la ore, a trimis un părinte să vadă ce s-a întâmplat. Descoperirea i-a cutremurat pe vecini.
Imediat ce a constatat că băiatul nu respiră, femeia a chemat medicii în ajutor. Din păcate echipajul din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți ajuns la fața locului, nu a mai putut face nimic pentru copil.
De câțiva ani, copilul era în grija bunicii, de când, în urma problemelor financiare, mama a decis să plece la muncă în Italia. Vecinii spun că micuțul era bine îngrijit. Locuiau însă într-o garsonieră socială și se încălzeau la sobă.
Se pare că monoxidul de carbon degajat de sobă în spațiul închis au dus la intoxicarea micuțului.

Cauza exactă va fi stabilită de pompieri și medicii legiști care vor face necropsia.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top