miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

CORONAVIRUS: AL DOILEA DECES ÎN MEHEDINȚI

Bărbatul în vârstă de 59 de ani din Mehedinți,  confirmat pozitiv pentru Coronavirus a murit în cursul zilei de vineri la Spitalul de Boli Infecțioase din Craiova.  Acesta a fost transportat de la Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin la Craiova în data de 28 martie, după ce testul a ieșit pozitiv.

056BBDA8-C3A6-412C-9570-8538BF2FCBDBAtunci s-a și declanșat o anchetă epidemiologucă la Spitalul din Drobeta Turnu Severin. Aproximariv 20 de cadre medicale, medici, asistenți și infirmiere din Unitatea de Primiri Urgențe, secțiile Terapie Intensivă și Interne, au fost testate, rezultatele fiind negative în cazul tuturor.

Pe de altă parte, personalul medical de la Ambulanța Mehedinți care l-a transportat pe bărbat la spital, a organizat un protest în fața sediului instituției în data de 28 martie cerând să fie testat și reclamând lipsa materialelor de protecție. Au fost testate persoanele care au intrat în contact direct cu pacientul respectiv, rezultatul fiind pozitiv pentru două cadre medicale. Unul dintre acestea este asistent la SJA Mehedinți, văr al celui de la care ar fi contactat virusul.

Totodată, soacra bărbatului decedat a fost confirmată ca fiind infectată cu noul virus, aceasta fiind sub tratament.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top