sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

FOTBAL LIGA A II-A: CRAIOVA LUI MITITELU TOT MAI DEPARTE DE PLAY-OFF

FC UNIVERSITATEA CRAIOVA – CS MIOVENI  2-3

Cu veteranul Dorel Stoica în teren, Craiova lui Mititelu nu a putut trece de Dacia Mioveni şi se afundă.581129-574956-cp-9523dorel-stoica

 

 

 

 

Universitatea Craiova: Hotoboc – Goge, D. Bălaşa, D. Stoica, Buşu – Sg. Popescu, Mîrzeanu, Săceanu, V. Gheorghe – C. Bălan, Fl. Şerban.

Rezerve: Barabaş – Cruceru, Condrea, Frăsineanu, N. Nicolae, M. Roman, Mititelu jr.

Antrenor: Dragoş Bon

 

Dacia Mioveni: O. Popescu – Cotigă, M. Olteanu, Negoiţă, Ct. Stan – Galan, Răuţă, Biceanu, Ayza – Năstăsie – D. Ene

Rezerve: Ciucă – O. Gueye, G. Zaharia, B. Stoica, M. Vintilă, V. Mazilu, Pasăre
Antrenor: Marius Stoica

 

Disputa începe cum se se poate mai bine pentru olteni, care în secunda 38, când oaspeţii nici nu aşezaseră bine în teren deschis scorul printr-un călcâi din careul mic al lui Claudiu Bălan. Replica oaspeţilor vine trei minute mai târziu, când, Hotoboc intervine salvator şi scoate aproape de pe linia porţii  reluarea unui jucător al oaspeţilor

În minutul zece un-doi-ul dintre Vasile Gheorghe şi Bălan, se termină în braţele lui Popescu, care iese şi prinde cu siguranţă din faţa lui Bălan.

În minutul 14 Bălan ratează una dintre cele mai mari ocazii ale primei reprize. Singur în 8 metri, trimite cu capul pe lângă poartă.

Minutul 20 aduce egalitatea. Faultat în careu Ayza primeşte un penalty, transformat cu siguranţă de Năstăsie.

Oltenii ratează în minutul 32 posibilitatea de a se desprinde. Aflat în faţa porţii aproape goale, Florin Şerban  nu poate puncta din câţiva metri. Şase minute mai târziu, V. Gheorghe trage peste poartă din lovitură liberă de la aproximatuiv 21 de metri.

Pauza găseşte ceele două echipe la egalitate, iar la reluare fazele de poartă alternează. În minutul 48: Dorel Stoica reia slab cu capul din interiorul careului. Un minut mai târziu, Răuţă nu prinde ţinta şi trage pe lângă poartă de la 26 de metri.

Este apoi rândul lui Hotoboc să se remarce, care respinge respinge peste poartă un şut al oaspeţilor.

Tot Hotoboc îşi salvează echipa de la gol în minutul 52, când Ayza şutează la colţul scurt, iar portarul oltean scoate mingea deviată de Goge.

În minutul 58, tehnicianul oaspeţilor mută inspirit. Îl scoate pe Galan şi îl introduce pe Mazilu, care două minute mai târziu îşi aduce echipa în avantaj.  În minutul 60,  Mazilu îi driblează uşor pe apărătorii gezdelor şi marchează pe 1 – 2.  Nu trec decât două minute şi Dorel Stoica restabileşte egalitatea, după ce marcheată din penalty, în urma unui fault asupra lui Goge.

Opt minute mai târziu, acelaşi Goge pătrunde pe stânga, centrează, dar Şerban nu reuşeşte să reia în plasă. Roman are şi el ocazia golului de 3 – 2 în minutul dar şutul expediat de la 22 de metri, trece la o palmă de poarta oaspeţilor. Cei care înscriu golul victoriei sunt oaspeţii, care în minutul. 78 punctează prin Răuţă, cel care deviază o minge la colţul scurt. Până la final nu se mai întâmplă nimic notabil pe tabelă ci doar o eliminare în contul gazdelor, care reuşesc să rămână în zece, după eliminarea lui Bălaşa, în minutul 92.

Craiova lui Adrian Mititelu mai pierde astfel o dispută în încercarea de a intra în primele şase echipe care vor disputa playoff-ul pentru promovare în prima ligă. Oltenii s-au îndepărtat de locul şase şi cel puţin în acest sezon se pare că şi-au luat adio de la promovarea. Oricum, oltenii sunt într-o scădere de formă şi este greu de crezut că ar fi putut face faţă provocării playoff-ului.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top