miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

CRIMA URMATA DE SINUCIDERE LA ORSOVA: DUPA CE SI-A INJUNGHIAT IUBITA, BARBATUL S-A ARUNCAT IN DUNARE

Crimă oribilă la Orşova, unde o femeie de 38 de ani a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit de bărbatul langa care traise in ultimii doi ani. Imediat dupa ce a injunghiat-o pe femeie pana a lasat-o fara suflare, individul a fugit. 24 de ore mai tarziu, trupul i-a fost gasit in Dunare, unde se aruncase.

 

IMG_4714Barbatul care mai avusese excese de violenta in cei doi ani in care au trait impreuna la Orsova, anuntase in urma cu cateva zile, pe o retea de socializare ca va comite oribila crima, dar nimeni nu l-a luat in seama. Cei doi au trait impreuna in Germania, iar femeia il parasise si venise in tara. Individul a venit apoi dupa ea. Cum familia femeii nu era de acord cu relatia dintre cei doi, aceasta s-a intalnit vineri dupa-amiaza, cu fostul concubin în apartamentul unei mătuşi. Individul i-a cerut fiicei femeii, de 17 ani, să-i lase singuri, iar adolescenta a plecat fără să bănuiască ce se va întâmpla. După jumătate de oră, o vecină l-a văzut ieşind în fugă din apartament, iar când a intrat în casă, a descoperit nenorocirea. Femeia zacea la pamant si avea corpul brazdat de numeroase lovituri de cutit. Arma crimei a fost lasata la fata locului, iar calaul a fugit.

A fost căutat de poliţişti si gasit dupa 24 de ore, in Dunare. Se pare ca nu stia sa inoate si s-a aruncat in fluviu, convins ca nu va scapa cu viata.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top